Taxihoek is nu Brinkvervoer

Brinkvervoer is een familiebedrijf welke is opgericht in 1913 door de Familie Hoek en door de jaren heen werd de naam Hoekvervoer (in de volksmond ook wel TaxiHoek genoemd) een begrip voor heel Driebergen, Zeist en omstreken.

Brink vervoer taxihoek hoekvervoer

De Historie van Brink Vervoer

Rond 2017 heeft er een grote naamsverandering plaatsgevonden. De naam Hoekvervoer (Taxihoek) werd gewijzigd in “van den Brink Vervoersdiensten” (Brink Vervoer).

Gerenommeerd bedrijf

Brink Vervoer is een gerenommeerd bedrijf in de regio van Driebergen, Zeist en omstreken, en richt zich zowel op particulier als het zakelijk vervoer.

Brink Vervoer maakt, naast hun eigen vaste chauffeurs, gebruik van diverse “onderaannemers”, welke met zorg zijn geselecteerd, in diverse grote plaatsen in Nederland. Zoals: Utrecht, Amsterdam, Maarssen, en Rotterdam.

De coördinatie houd Brink Vervoer in eigen hand zodat u er zeker van kan zijn dat alles perfect geregeld wordt.

Toen en Nu

Altijd leuk om oude foto’s te bekijken. We hebben hier enkele foto’s van het wagenpark door de jaren heen.

Begonnen met paard en wagen, toen het duidelijk werd dat er veel vraag was naar taxi vervoer is stalhouderij Hoek door gegaan met gemotoriseerd taxi vervoer.
Begin jaren 80 heeft bedrijf Hoek de Antongarage, welke zat op de jagerlaan in Zeist, overgenomen. Het bedrijf Antongarage is toen verhuisd naar de sint Hubertuslaan in Driebergen waar Hoek een groot bedrijventerrein had.

Stalhouderij HoekStalhouderij Hoek

Stalhouderij HoekStalhouderij Hoek

Taxi HoekTaxi Hoek

1951 ??

Aanschaf Mercedes bus voor Rolstoelvervoer
Eind 70 begin 80
Aanschaf bus voor Rolstoelvervoer

Antongarage en HoekTaxi standplaats oude busstation Zeist

Howk Vervoer

Brink VervoerRolstoel en Groepsvevoer

Brink Vervoer2015

Brink Vervoer
2020

Brink Vervoer
2020

Brink uw vervoerspartner

Brink Vervoer is uw vervoerspartner voor onder andere Regulier Taxivervoer, Schiphol VervoerZakelijk Vervoer, Groeps Vervoer,en Rolstoel Vervoer .

Het wagenpark voor het Taxivervoer van Brink Vervoer bestaat uit verschillende voertuigen. Het familiekarakter is een waarborg voor flexibiliteit gekoppeld aan een uitstekende serviceverlening en is tevens de kracht van het familiebedrijf. Brink Vervoer staat met name bekend om de ongeëvenaarde service die het aan zijn klanten levert.

Brink Vervoer biedt alle soorten vervoer voor de overheid, semi overheid en voor particulieren, instellingen en bedrijven.

Het chauffeursbestand van Brink Vervoer bestaat uit ervaren medewerkers die al vele jaren bij het bedrijf werkzaam zijn. Brink Vervoer is lid van de werkgeversvereniging KNV en betaalt zijn personeel uiteraard volgens de Taxi- en Besloten Busvervoer CAO.

Brink Taxi Vervoer

Historie van de taxi

Al vanaf 1909 bestaat het taxivervoer in Nederland, waarbij de term taxi afstamt van het franse taximètre wat weer afstamt van het griekse taxis oftewel betaling of taxati.
Vanaf 1935 ontstond de eerste grootstedelijke onderneming in Amsterdam.