taxi in wijk bij duurstede

Taxi in Wijk bij Duurstede.

Taxi Wijk bij Duurstede en Omstreken

U zoekt een goed en betrouwbaar taxibedrijf in Wijk bij Duurstede ? Dan bent u bij taxi centrale Brink Vervoer aan het juiste adres.

Ons bedrijf heeft een 24 uur service, of het nu gaat om een rit naar Schiphol, het café, de dokter, kapper of naar een feestje.

Een betrouwbare taxi centrale voor Wijk bij Duurstede waar u uiteraard op kunt rekenen voor al uw taxi vervoer.

Vooraf reserveren voor een taxi in Wijk bij Duurstede is altijd verstandig om teleurstelling te voorkomen!

Brink Vervoer heeft meerdere chauffeurs in loondienst zodat we snel kunnen reageren als u een taxi in Wijk bij Duurstede nodig heeft.

Taxi Centrale Brink heeft zijn standplaats in Driebergen.

Taxi Wijk bij Duurstede

Reguliere taxi in Wijk bij Duurstede

Taxi Brink biedt regulier vervoer met de taxi aan tegen betaalbare tarieven met een goede service. Want een goede service staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Onze dienstverleningen

 • Reguliere taxivervoer
  Taxi in Wijk bij Duurstede nodig? Brink vervoer is een taxi centrale voor Wijk bij Duurstede en omstreken en biedt reguliere taxivervoer aan tegen betaalbare tarieven met een hoge Service,
 • Zakelijk vervoer
  Wij zijn gespecialiseerd in zakelijk vervoer, wilt u uw gasten op een efficiënt en professionele manier laten vervoeren? Brink vervoer heeft ruim 60 jaar ervaring in het zakelijk en directie vervoer.
 • Privé Chauffeur
  U bent op zoek naar een Privé chauffeur die u van A naar B kan vervoeren in uw eigen wagen of in één van onze luxe wagens? Neem contact met ons op om te informeren wat de mogelijkheden zijn.
 • Schiphol vervoer
  Een goed begin voor een onbezorgde vakantie begint bij u op de stoep met de schiphol en luchthaven service van Brink vervoer. Maar ook voor zakelijke transfers staan wij graag voor u klaar.
 • Rolstoel vervoer
  Taxi centrale Brink beschikt ook over voertuigen die speciaal zijn ingericht voor rolstoelvervoer conform de wet en de code VVR. Onze chauffeurs worden opgeleid voor deze specifieke tak van vervoer en zullen er alles aan doen om uw reis zo veilig mogelijk te laten verlopen.
 • Groepsvervoer
  Brink Vervoer kan ook vervoer regelen voor: Groepsreizen, Uitstapjes, Bedrijfsbezoeken, Rondritten, Seminars, Touringcarvervoer e.d. Iedereen zal zo nu en dan de behoefte hebben om met een groep vrienden of met familie op weg te gaan. Afhankelijk van de afstand en de bestemming biedt Brink u tal van mogelijkheden voor een uitje waarbij het vervoer voor u goed geregeld wordt.

Ervaren en Servicegericht

De ervaren en servicegerichte chauffeurs zijn u graag van dienst en samen met de centralisten zullen zij ervoor zorgen dat u vol gemak van een onbezorgde rit kunt genieten.

Wilt u reserveren? Bel of mail ons, of gebruik ons reserveringsformulier.

Pin of Creditcard

In al onze taxi’s is het mogelijk om met pin of creditkaart af te rekenen.
Wij accepteren :

 • Mastercard
 • Visa Card
 • American Express

Wij rekenen, in tegenstelling van veel andere bedrijven, geen extra kosten hiervoor.