Taxi en personen vervoer Driebergen

Al sinds jaar en dag verzorgt Brink taxi en personen vervoer in Driebergen, Zeist en omstreken voor vervoer van particulieren en bedrijven .

Brink Vervoer is een familiebedrijf welke is opgericht in 1913 door de Familie Hoek en door de jaren heen werd de naam Hoekvervoer (in de volksmond ook wel TaxiHoek genoemd) een begrip voor heel Driebergen, Zeist en omstreken.

Het familiekarakter is een waarborg voor flexibiliteit gekoppeld aan een uitstekende serviceverlening en is tevens de kracht van het familiebedrijf.

Brink taxi en personen vervoer staat met name bekend om de ongeëvenaarde service die het aan zijn klanten levert.

Taxi en Personen vervoer Driebergen, Taxi Brink Vervoer

Taxi service Brink Vervoer

Of het nu gaat om taxi vervoer van personen van Zeist naar een ziekenhuis, treinstation, of om taxi vervoer naar een uitgaansgelegenheid, Brink Vervoer staat garant voor een onbezorgde taxirit.

Onze taxi’s zijn voorzien van een modern Navigatie systeem, waardoor efficiënt wordt gewerkt. Voor u als klant betekent efficiënt werken dat u te maken heeft met minimale wachttijden.

Als u een taxi bestelt wordt er direct bepaald welke taxi de dichtstbijzijnde is, en deze wordt dan meteen naar uw ophaaladres gestuurd.

Brink Vervoer heeft naast de gewone taxi service ook de beschikking over bussen voor Rolstoelvervoer en Groepsvervoer.

Dus ook mensen die afhankelijk zijn van hun rolstoel worden door Brink Vervoer veilig naar hun bestemming gebracht.

Brink Vervoer Taxiservice

Vervoerspartner voor personen vervoer

Brink Vervoer is uw vervoerspartner voor onder andere Regulier Taxi vervoerSchiphol VervoerZakelijk VervoerGroeps Vervoer,en Rolstoel Vervoer .

Het wagenpark  van Brink Vervoer bestaat uit verschillende voertuigen.

Brink Vervoer biedt alle soorten vervoer voor de overheid, semi overheid en voor particulieren, instellingen en bedrijven.

Het chauffeursbestand van Brink Vervoer bestaat uit ervaren medewerkers die al vele jaren bij het bedrijf werkzaam zijn.

Brink Vervoer is lid van de werkgeversvereniging KNV en betaalt zijn personeel uiteraard volgens de Taxi- en Besloten Busvervoer CAO.

Ervaren en Servicegericht

Onze ervaren en servicegerichte chauffeurs zijn u graag van dienst. Samen met de centralisten zullen zij ervoor zorgen dat u vol gemak van een onbezorgde taxirit kunt genieten.

Ruim van te voren reserveren is altijd verstandig om teleurstelling te voorkomen.

Wilt u reserveren? Bel of mail ons, of gebruik ons reserveringsformulier.

Pin of Creditcard

In al onze taxi’s is het mogelijk om met pin of creditkaart af te rekenen.
Wij accepteren :

  • Mastercard
  • Visa Card
  • American Express

Wij rekenen, in tegenstelling van veel andere bedrijven, geen extra kosten hiervoor.

Brink Vervoer is lid van de werkgeversvereniging KNV