Taxi Bosch en Duin

Taxi Bosch en Duin

Taxi centrale voor Bosch en Duin heeft een 24 uur service. Of het nu gaat om een rit naar Schiphol, het restaurant, de dokter, kapper of naar een feestje, Brink vervoer kan het regelen.

Ruim van te voren reserveren is altijd verstandig om teleurstelling te voorkomen!

Taxi centrale voor Bosch en Duin Brink Vervoer

Taxi Brinkvervoer biedt regulier taxivervoer aan tegen betaalbare tarieven met een goede service. Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel.

Taxicentrale voor Bosch en Duin

De Taxicentrale waar u uiteraard op kunt rekenen voor al uw taxi vervoer.

Onze Service

Taxi Bosch en Duin biedt u de volgende dienstverleningen aan:

 • Reguliere taxivervoer
  Taxi centrale voor Bosch en Duin is er voor al uw taxivervoer, of het nu gaat voor een rit in het dorp of buiten het dorp, naar het ziekenhuis of gewoon naar de kroeg? Taxi Brink vervoer staat 24 uur per dag voor u klaar.
 • Zakelijk vervoer
  Wij zijn gespecialiseerd in zakelijk vervoer, wilt u uw gasten op een efficiënt en professionele manier laten vervoeren? Brink vervoer heeft ruim 60 jaar ervaring in het zakelijk en directie vervoer.
 • Privé Chauffeur
  U bent opzoek naar een Privé chauffeur die u van A naar B kan vervoeren in uw eigen wagen of in één van onze luxe wagens? Neem contact met ons op om te informeren wat de mogelijkheden zijn.
 • Luchthaven vervoer
  Een goed begin voor een onbezorgde vakantie begint bij u op de stoep met de luchthaven service van Brink vervoer. Maar ook voor zakelijke transfers staan wij graag voor u klaar.

Ervaren en Servicegericht

Onze ervaren en servicegerichte chauffeurs zijn u graag van dienst en samen met de centralisten zullen zij ervoor zorgen dat u vol gemak van een onbezorgde rit kunt genieten.

Wilt u reserveren? Bel of mail ons, of gebruik ons reserveringsformulier.

Pin of Creditcard

In al onze taxi’s is het mogelijk om met pin of creditkaart af te rekenen.
Wij accepteren :

 • Mastercard
 • Visa Card
 • American Express

Wij rekenen, in tegenstelling van veel andere bedrijven, geen extra kosten hiervoor.